donderdag 28 mei 2015

Een productief dagje...

De truien van Yanne werden duidelijk goedgekeurd want intussen kwamen ze ook op het verlanglijstje van de nichtjes en een neefje te staan.  En zeg nu zelf... zulke dingen mag je toch niet te lang laten aanslepen.  Dus gingen we gisterenochtend langs de stoffenwinkel om stofjes te kiezen voor een stoere jongenstrui.  Mama ziet graag oranje voor de zoon, zoonlief houdt van vrachtwagens en kranen en ikzelf trachtte alles te combineren.  Uiteindelijk werd dit het resultaat:


Na een paar uur knippen en naaien vond Yanne dat het wel was geweest.  De stof voor haar laatste trui lag geknipt op tafel en toch werd er besloten om eerst een andere trui te maken.  Ze nam dus het heft in eigen handen, verzamelde alle geknipte stukjes en kwam er vrolijk mee naar de naaimachine gelopen met de vraag om die trui ook af te werken.  En zo kwam het dat er iets later nog een tweede trui onder de machine kwam uit gerold.  


Toen Yanne 's avonds in bed lag, kriebelde het nog steeds om te naaien.  Ik zocht nog een 'vlug-klaar-projectje'.  En dus werd er nog een leuk A-lijn rokje gemaakt.


Moe, maar absoluut voldaan kroop ik na dit projectje in m'n bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten