zondag 5 juni 2016

Pieter en Ilse trouwen

Op 4 juni was het zover...  Pieter en Ilse stapten in het huwelijksbootje en dat moest gevierd worden.  Voor de gelegenheid werd iedereen in 't nieuw gestoken.  En wat was ik blij toen er mij gevraagd werd om de kleertjes van de kindjes te maken.  Het moest kleurrijk zijn en mooi bij elkaar passen.  Bij een eerste versie werd er reeds gepast voordat het hemdje helemaal klaar was.  En gelukkig maar, want het hemdje bleek een maatje te klein te zijn.


Op naar versie 2 dus...  Voor de tweede versie werd er een hemdje, een kleedje en een rokje gemaakt.  Op zich was het een hele leuke combinatie maar alles werd gecombineerd met donker blauw en dat bleek te donker en dus niet echt feestelijk te zijn.  

Maar... geen probleem...  versie 3 kwam er al snel aan.  Daags nadien werd er nieuwe stof gehaald.  Deze keer een fel kleurtje met een drukke print.  In plaats van een rokje werden het twee kleedjes voor de meisjes.  Deze kleertjes waren zowaar nog leuker en werden dan ook onmiddellijk goed gekeurd.



Om het helemaal af te maken werd er ook een bruidsboeket gemaakt met de restjes stof van de kinderkleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten