zondag 23 november 2014

Creanamiddag

Vanmiddag kwam Lotte op bezoek.  Effe kijken hoe de cameo werkt.  Effe kijken werd uiteindelijk een gezellige namiddag.  Na een beetje uitleg over de machine, het programma en enkele hele leuke facebook-pagina's, was het tijd om aan het echte werk te beginnen... een kerstgeschenkje voor al de helpende handen in Lotte haar gezin.

Tevreden vertrok ze naar huis met dit resultaat:


De nieuwjaarswensen van de kids komen er nog in en de decoratie moet nog afgewerkt worden, maar het voorlopige resultaat ziet er zeker al goed uit!

Voor Lotte's komst was ik volop bezig een prentje te traceren voor op Yanne's t-shirt.  Uiteraard weer een diertje (helemaal volgens Yanne's wensen).  Intussen schittert Gonnie de gans op een leuke rode shirt.Tijdens het zoeken naar de leukste afbeelding voor het kerstwerkje, toonde Lotte ook de prentjes die haar kids zo leuk vonden.  Ik stelde voor om deze uit te snijden zodat ze zelf een t-shirt voor haar jongens kon gaan maken.  De figuurtjes werden intussen al getraceerd en de schattige konijntjes waren hier zo'n succes dat ik uiteraard niet kon achter blijven om deze ook voor Yanne op een shirt te zetten.


1 opmerking:

  1. Hey Inne, het is een mooi resultaat, ik vind dit echt supen, nogmaals bedankt voor al de uitleg en geduld van die creamiddag.

    BeantwoordenVerwijderen